Snor låtar av syrran.


Somebody dance with me


Fick den här av världens bästa C. Helt underbar!

Ge mig helg, igen, tack!

Jonglering...


NAMN

På senaste tiden har jag funderat mycket på vad jag vill att mina barn ska heta och jag har kommit på det flera gånger men hela tiden glömt bort det så nu måste jag skriva upp det. Eftersom jag har bestämt att jag ska ha en kille och en tjej så får det bli en Ines och en Sindre. Jag tycker det är jättefina namn men speciella så det är nog inte alla som håller med mig men det driter jag i ;) Nu gäller det bara att hitta en kille som vill ha två barn med mig också (om sisådär 8-9 år). Haha.



Partyt förra helgen.

Kolla gärna in den snygga lägenheten också ;)




Bella luna


Du kan fortsätta filma ett littet tag!

Jag har redan lagt upp den här en gång men den är sååå Sofia!




Peppaaaa!


Hjälp miiig!

Sitter här och försöker hitta på något roligt att ge daddy cool i födelsedagspresent men jag kan inte komma på något bra. Det känns som att jag borde komma på något bra efter allt han har hjälpt mig med men jag kan bara inte komma på något. Jag vill verkligen ge något som han behöver men vad gör man när  han redan har allt. Funderade ett tag på att bjussa på ett bungyjumphopp men jag vill ju inte att han ska dö på kuppen, vet inte om han skulle uppskatta det så himla mycket heller.

Ska fortsätta kika runt lite på nätet annars får det bli en vända på stan och hitta något fint som han kan ha på sig :)




Mika är bäst ingen protest. Relax take it easy är fortfarande min favvolåt!

Pappersgangster

Kvällen har varit lugn och skön.  Jag har bl a tittat på Outsiders "Med eller utan hår", jaa man kanske inte ska klaga så mycket. Huvudsaken är ju att man har en liten kallufs på huvudet iaf.

Nu är det läggdags!




Vågar jag be dig att stanna? Får jag höra din röst?



 Jag ska garanterat spela svår, svårare än svårast! Så det så... hihi.



RSS 2.0