Superhero lover!


...

Jag funderar på att ta tåget till Vässan ändå, men NEJ, jag tar det hellre lugnt!! Eller festa själv till den här.




Låt mig presentera...

...Novastaaars!


HAHAHA!
Bortse från mitt mindre fina plyte!

Öppna upp ditt fönster.


Party ikväll!


Nu; Sola, handla och vandra!

Freitag

Idag har jag gått på stan sedan jag vaknade. Jag har hittat alldeles för mycket fina grejer och nu ska det rensas bland kläder och skit så att det nya får plats. 

Jag har dessutom gått i takt till den här ;)




Måste faktiskt erkänna att jag är liite sugen på att ta tåget till Vässan för en utgång, men vet ni vad? Jag avstår det och räknar lite matte istället. Jag kommer till er på söndag istället. ;) CIAO!

Samantha Fox - Min första egna skiva


En gammal sommarlåt

Jag tänker på Löga, Göteborgare och Gbg sommaren då jag inte hade fyllt 18 år än.




Yea yeaa

Har precis kommit hem från Damis och grabbarna i mansion. Jag åkte dit igår kväll och kika lite film och roliga klipp.

Idag har jag träningsvärk efter en liten incident som inträffade igår. Det är nämligen så att man behöver liten bricka på nyckeln för att komma in i min port och igår när jag skulle gå och handla så hade jag ingen väska utan höll nyckeln i handen hela tiden. Jag gick på en rejäl promenad för jag ville hitta en stormarknad att handla på. Det kanske va tre km dit. Jag "råkade" ju såklart få med mig en hel del grejer hem och efter att ha burit två tunga kassar hela vägen hem var jag helt slut. JAG BEHÖVER EN CYKEL! När jag ska gå in i porten så märker jag att den där jäkla brickan är borta. Jag börjar leta i kassen för jag hade nämligen lagt nyckeln där på hemvägen men ingen nyckel hittades. Jag sprang ner till receptionen som finns  i samma hus, som tur är, men där fick jag ingen hjälp mer än att få ett nummer till min husvärd. Eftersom jag inte kommer in i porten och kan nå telefonen så bestämde jag mig för att springa tillbaka heeela vägen till affären och leta i varukorgen som jag hade haft, så det va bara att börja löpa. Jag tror aldrig att det har gått så bra att springa nån gång, folk måste ju undrat vad jag höll på med. Det va väldigt varmt ute igår och när jag kom tillbaka till affären va jag blank, lindrigt talat. Jag hittade inte brickan och fick kuta hem igen.

Åhh så typiskt. Jag fixade en ny bricka senare på eftermiddagen men idag när jag skulle hämta posten i mitt postfack ser jag att den där jäkla brickan ligger på hyllan bredvid. Den måste alltså ha ramlat av nyckeln redan inne i korridoren. Aja, skönt med lite träning efter moffarveckan i Visby!

Klippet jag och damis dog av igår! Kolla han i blå dräkt. HAHAHA!





We're at the stripclub!


Guess who's back!

Nu är jag hemma igen efter en skitrolig resa med bra tjejer. Dock vart det mer pengaspendering än väntat men vad gör det om tio år?

Vi hade jättetur med vädret men det regnade i lördags så då passade vi på att filma lite efter Kallis.








Only time


Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag!


buttercup!


Västerås-Sundsvall, Sundsvall-Västerås


Era jävlaa jävlar!

Det är en skapligt nöjd brud som nyss har kommit hem från Sundsvall och världens bästa Maria. Det är alltid lika kul att vara där på besök och som vanligt kommer jag hem med lite mer kläder än jag åkte dit med.

Jag hoppas Bungyjump och sjöng med till Ace of Bases låtar, bättre kan det ju knappast blir.

Den här liraren fick göra mig sällskap hem.




RSS 2.0