2009-08-01

Då står Sofia Swärd utan egen bostad. Jag är glad och lycklig över att få hyra ut lägenheten till en nära vän som jag vet kommer att sköta sig. NU ska jag fokusera helt och hållet på att leta rätt på ett boende åt mig själv.

Sthlm here I come!


Love shine a light

Vågar jag tro på dom fina orden, den känslan som du påstår att du har? Kan jag släppa det gamla och möta en framtid med dig? Vågar jag eller ska jag gå i de gamla fotspåren och förmodligen inte upptäcka något nytt? Är jag en bakåtsträvare eller bara väldigt rädd för att bli "ledsen", en gång till?

Känslorna försvinner fortare än någon kan ana men dem kommer ännu snabbare tillbaka. Right now I hate everything in the LOVE-word.


Solen skiner och himlen är blå


ffff

Fyfan va jag är partytaggad för ikväll.. Kan man bli annat när man lyssnar på den här låten?


Kings of leon

 Closer




True love way

Mamma <3

Jag tror inte det finns någon kan göra mig så glad men samtidigt så ledsen som min mamma. Hon kan göra mig så osäker att jag inte ens vet vilket ben jag ska stå på och hon kan göra mig ledsen och nedstämd i dagar. Samtidigt är hon världens bästa mamma som gör mig lycklig och glad i en tid som väger över de dystra dagarna och gör allting värt igen. En kommentar eller antydan från henne är alltid det som jag tar åt mig mest av.
   Idag var en kväll då jag ringde upp min kära mamma och baara prata och prata. Egentligen hörde jag på henne att hon va "upptagen"  men efter ett tag släppte det och vi hade kompiskul. Vår vänskap är riktig vänskap och det kommer det alltid vara även om hon är min mammi ♥

Hon höll förresten på att laga mat inför semestern i underbara stugan och jag blir bara så jäkla avundsjuk på att jag inte kan få följa med. Har man ett jobb att sköta så fungerar det inte att bara sticka iväg och särskilt inte på mitt jobb där man väldigt sällan kan få ledigt.


Jag måste få vara kreativ!

Vad tycker ni om det nya namnet då? Det är mina manliga vänner som har kallat mig  "Firkhuve" i några års tid och nu kände jag för att starta en blogg som inte innehöll mitt riktiga namn. Det finns ju tyvärr fel typ av folk som hittar dit då!

Vet inte när jag kommer skriva nästa gång men när jag känner att det behövs så blir det en uppdatering.

Kan börja med att bjuda på en låt som gör att jag blir lite nostalgisk samtidigt som jag inte kan göra annat är att blicka framåt.

/ Blåmärkeipannan




RSS 2.0